Sponsors

MDV Projectvanhetjaar School Sport Vereniging VO Challenge010 Alleen jij bepaalt wie je bent

Ons veld is groter TPP

ONS VELD IS GROTER

 

Geen loze kreet, maar een diepgewortelde belofte naar onszelf, Rotterdam en de rest van de wereld. Topsport en een sociaal beleid kunnen in onze ogen niet zonder elkaar. De jeugd heeft een voorbeeld nodig om zich aan op te trekken, met daarmee gelijk een doel om naar toe te werken. Topsport biedt jongeren deze rolmodellen en kansen in het leven.


TPP begeleidt haar selectiespelers in hun belangrijke functie als rolmodel. Sterren worden niet geboren, sterren worden gemaakt. Door top-down onze normen en waarden uit de TPP ster mee te geven, trachten wij hen ertoe te bewegen om deze over te brengen op de jeugd. TPP faciliteert de overdracht middels Schoolsportverenigingen, Scholencompetities en Alleen jij bepaalt Clinics. Zo zijn onze selectiespelers naast leerling, ook leraar, zowel op als naast het veld.

Zonder Topsport, minder bereik, zonder breedtesport, minder bereik. Zelden vindt zoveel synergie plaats als tussen deze twee pijlers. Door zaalvoetbal voor iedereen mogelijk te maken en iedereen evenveel aandacht te geven, kunnen wij ervoor zorgen dat de TPP gedachte zich verspreidt onder Rotterdammers. Eenheid, betrokkenheid, respect; dat is wat wij graag zien in Rotterdam. Wij zullen dit doel altijd na blijven streven, in goede jaren en in slechte jaren.

 

TPP-Rotterdam is een vereniging met een grote drang om te scoren, zowel op als naast het veld. Dat maakt ons veld groter.