Sponsors

MDV Projectvanhetjaar School Sport Vereniging VO Challenge010 Alleen jij bepaalt wie je bent

Ons veld is groter TPP

< Terug naar Nieuws

Dames TPP plaatsen zich voor de finale van de play offs!

Geplaatst op 08-05-2019 om 11:14 uur

Na de eerste wedstrijd, in Amsterdam, na strafschoppen te hebben verloren en de tweede thuis met 4-1 te hebben gewonnen, stond afgelopen maandag de beslissingswedstrijd in de halve finale play offs op het programma. De winnar van deze wedstrijd zou zich plaatsen voor de finale van de play offs en vanaf het begin van de wedstrijd was al duidelijk dat de dames van TPP Rotterdam er alles aan zouden doen om te winnen. Ook was duidelijk dat OS lusitanos een aantal technisch vaardige en gevaarlijke speelsters heeft en dat er geen moment van verslapping kon zijn. Een leuke en spannende wedstrijd was het gevolg, waarin gezegd moet worden dat TPP Rotterdam wel de bovenliggende partij was met de beste mogelijkheden. Het duurde wel tot de 17de minuut voordat er een doelpunt gemaakt kon worden. Nikki de Roest mocht de score, met een kopbal openen, 1-0 voor de Rotterdammers! Dat was ook de ruststand.

In de tweede helft was het speelbeeld hetzelfde, TPP de wat betere ploeg, maar OS Lusitanos die met de technische speelsters er af en toe gevaarlijk uit kwamen. Ook in de tweede helft bleef het doelpunt lang uit. Maar in de 31ste minuut kon Jeniffer Oliviera met een verwoestende vrije trap de 2-0 op het scorebord zetten. De laatste minuten kwam de spanning in de ploeg bij Rotterdammers en ging OS Lusitanos meer druk zetten, al kwamen daar niet heel veel kansen uit. Dit resulteerde uiteindelijk in een 2-0 overwinning voor de ploeg van trainer Sharon van Zadelhof-Bakker. Een prestatie om trots op te zijn en wat naar meer smaakt!

In de finale komen de dames van TPP Rotterdam uit tegen drs. Vijfje uit Groningen. Die enigszins verrassend de koploper uit de reguliere competitie, KTP Nieuw Roden, in twee wedstrijden heeft uitgeschakeld. Dus geen tegenstander om te gaan onderschatten. De finale begint aankomende vrijdag in Groningen.