Sponsors

MDV Projectvanhetjaar School Sport Vereniging VO Challenge010 Alleen jij bepaalt wie je bent

Ons veld is groter TPP

< Terug naar Nieuws

Dames TPP Rotterdam naar de Champions league!

Geplaatst op 10-04-2019 om 13:42 uur

Vorig jaar zijn de dames van TPP Rotterdam, toen nog vv Pernis, kampioen geworden in de eredivisie en daarom vertrekken ze op 14 april naar Spanje! 

In Spanje zullen ze gaan meedoen aan de European Womans Futsal Tournament. Dit is vergelijkbaar met de Champions league voor de heren. 8 kampioenen van de landelijke divisies uit Spanje, Italie, Portugal, Rusland, Oekraine, Polen en Croatie zullen aan dit evenement deel gaan nemen.

Gisteren heeft de loting plaats gevonden en TPP Rotterdam is ingedeeld in poule A met Inter Media Service(Oekraine), SL Benfica(portugal) en Kick off C5(Italie). In de poule B zitten Azs UAM Poznan(Polen), F.C. Aurora Saint-Petersburg(Rusland), Jimbee Roldan FSF(Spanje) en MNK Alumnus SC Flegar(Croatie). De winnaars van beide poules spelen de finale voor het beste dames team van Europa. 

Via de facebook en twitter pagina van de TPP vrouwen word je, vanaf het vertrek naar Spanje, regelmatig op de hoogte gehouden van hun belevenissen daar. Ook op de website proberen we regelmatig verslag te gaan doen van dit evenement! Volg de vrouwen en steun ze digitaal!

Twitter: @tpp_vrouwen (en ook op @TPPROTTERDAM)

Facebook: https://www.facebook.com/TPPvrouwen