Sponsors

MDV Projectvanhetjaar School Sport Vereniging VO Challenge010 Alleen jij bepaalt wie je bent

Ons veld is groter TPP

< Terug naar Nieuws

TPP in ieder geval nog 2 jaar Sportplus vereniging!

Geplaatst op 16-01-2019 om 13:25 uur

TPP Rotterdam is al enige jaren een Sportplus vereniging. Afgelopen maandag, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Rotterdam Sportsupport, werd bekend gemaakt dat TPP Rotterdam ook de aankomende 2 jaar zich Sportplus vereniging blijven noemen! 

Sportverenigingen die het sportpluspredicaat hebben, treden toe tot de Sportpluscommunity. Hiermee wordt de vereniging verbonden aan andere Sportplusverenigingen en aan partners uit andere domeinen zoals de zorg, het onderwijs, re-integratie en andere sectoren waar sport een rol van betekenis kan hebben. De vereniging kan het predicaat actief uitdragen en zo laten zien dat ze een sterke betrouwbare samenwerkingspartner zijn.

Rotterdamse verenigingen kunnen eenmaal per jaar opgaan voor het Sportpluspredicaat. Een onafhankelijke commissie gaat dan met de vereniging in gesprek en toetst of de vereniging in aanmerking komt voor het predicaat. Tijdens het gesprek wordt er gekeken naar onder andere: de vitaliteit, de ondernemendheid en de maatschappelijke betrokkenheid van de vereniging. Daarnaast wordt er gekeken of de vereniging financieel en juridisch alles op orde heeft en of de vereniging een veilig en pedagogisch sportklimaat heeft.

TPP Rotterdam is trots dat het Sportplus predikaat is verlengd en bedankt daarvoor de vrijwilligers en leden van de club!