Sponsors

MDV Projectvanhetjaar School Sport Vereniging VO Challenge010 Alleen jij bepaalt wie je bent

Ons veld is groter TPP

< Terug naar Nieuws

2019 begint met bekerwedstrijden, een korte voorbeschouwing

Geplaatst op 11-01-2019 om 10:53 uur

Zowel de heren als de dames beginnen 2019 met een bekerwedstrijd. De kwartfinale van de KNVB beker staat op vrijdag 11 januari op het programma.

De dames trappen de avond af in het eigen Topsportcentrum. Tegenstander is et Amsterdamse OS Lusitanos. De Amsterdamse vrouwen staan 5de in de reguliere competitie en de dames van TPP Rotterdam staan derde in de rangschikking(wel één wedstrijd minder gespeeld). Eerder dit jaar kwamen de teams al tegen elkaar uit. In Amsterdam werd het toen 3-3. 

De heren van Feyenoord Futsal spelen na de wedstrijd van de dames tegen Groene Ster uit Vlissingen. Waar de heren het seizoen niet goed waren begonnen, spelen ook de Vlissingers een wisselvallig seizoen. Met 6 gewonnen en 6 verloren wedstrijden staan de Zeeuwen op de 6de plaats in de eredivisie. De Rotterdammers staan op de 8ste plaats in de eredivisie. Eerder dit seizoen speelden de teams ook al tegen elkaar. De Vlissingers wonnen toen de wedstrijd met 3-5. De Rotterdammers hebben dus iets recht te zetten! Volgende week komen beide ploegen elkaar weer tegen. Dan gaan de Rotterdammers richting Vlissingen voor de uitwedstrijd in de competitie.