Sponsors

MDV Projectvanhetjaar School Sport Vereniging VO Challenge010 Alleen jij bepaalt wie je bent

Ons veld is groter TPP

< Terug naar Nieuws

Slechte seizoensstart voor Feyenoord Futsal

Geplaatst op 14-10-2018 om 19:08 uur

De eerste 5 wedstrijden in de competitie zijn voor Feyenoord Futsal nog niet vlekkeloos verlopen. Waar er in de eerste wedstrijd werd verloren bij de promovendus Zeemacht is er daarna nog geen winstpartij geboekt tegen Groene Ster, Tigers Roermond, Fc Marlène en afgelopen vrijdag bij ZVV Volendam. 

In bepaalde wedstrijden zat het dan ook nog niet helemaal mee, maar ook was te zien dat bijvoorbeeld Fc Marlène een tegenstander is waar rekening mee moet worden gehouden dit seizoen richting de vier play-off plekken.

Komende vrijdag zal Feyenoord Futsal zijn rug proberen te rechten tegen ZVV Eindhoven. In het bekertoernooi werd hier nog van gewonnen na een bijzondere penaltyserie die opnieuw moest worden genomen vanwege een blunder van de arbitrage.

Aanstaande vrijdag zal in het Topsportcentrum Rotterdam worden afgetrapt om 20.30 uur. Kom massaal naar het topsportcentrum om Feyenoord Futsal te supporten naar de eerste drie punten van het seizoen!!

Hier zullen dan ook de seizoenskaarten te bestellen zijn bij onze kassa. Voor meer info hierover kunt u terecht bij info@tpp-rotterdam.nl