Sponsors

MDV Projectvanhetjaar School Sport Vereniging VO Challenge010 Alleen jij bepaalt wie je bent

Ons veld is groter TPP

< Terug naar Nieuws

Seizoen is afgelopen, play offs net niet gehaald!

Geplaatst op 30-04-2018 om 11:51 uur

Afgelopen zaterdag was het erop of eronder. De uitwedstrijd tegen FC Eindhoven moest gewonnen worden om ons te plaatsen voor de play offs. Helaas hebben we tegen FC Eindhoven niet het resultaat gehaald wat we hadden gehoopt. De mannen begonnen nerveus aan de wedstrijd en kwamen te snel op achterstand. Met als gevolg een 9-1 nederlaag, waardoor FC Eindhoven zich veilig heeft gespeeld en niet hoeft deel te nemen aan de nacompetitie voor degradatie naar de eerste divisie. 

Maar toch hebben we een seizoen gehad waar tevreden over mogen zijn. De doelstelling vooraf was handhaven en het "linker rijtje" halen. dat is ruimschoots gelukt. Als je, met zo'n jonge groep, tot het eind meedoet om de play offs heb je het gewoon goed gedaan. En wedstrijden zoals afgelopen zaterdag, zijn niet leuk, maar horen bij het proces van ontwikkelen van een team. Al hadden we ons natuurlijk liever geplaatst voor de play offs. 

De play offs beginnen aankomende zaterdag en wordt een Noord Hollands "onder onsje". Hovocubo, 'T Knooppunt, ASV Lebo en ZVV Volendam hebben zich geplaatst voor deze play offs.Vooral de laatst genoemde, het sympathieke ZVV Volendam, verdient de complimenten voor deze perstatie. Vorig jaar zijn ze gepromoveerd en hebben zich direct geplaatst voor de play offs! Hierin komen ze uit tegen de kampioen van het afgelopen seizoen 'T Knooppunt. De andere halve finale in de play offs gaat tussen ASV Lebo en Hovocubo.

We wensen alle teams veel succes in de play offs en gaan ons best doen om volgens jaar daar ook deel van uit te gaan maken!