Sponsors

MDV Projectvanhetjaar School Sport Vereniging VO Challenge010 Alleen jij bepaalt wie je bent

Ons veld is groter TPP

< Terug naar Nieuws

Belangrijke 3 punten gewonnen tegen Groene Ster Vlissingen

Geplaatst op 21-02-2018 om 15:51 uur

In speelronde 15 van de Eredivisie Zaalvoetbal stond er een mooi affiche op het programma. TPP nam het op tegen Groene Ster Vlissingen en dat leverde ook zaterdag weer een spannende wedstrijd op. 

TPP kwam in de eerste helft nog op achterstand maar dat werd voor rust nog gelijk getrokken door een doelpunt van Felix Verhaar. In de tweede helft vielen er evenveel doelpunten, maar allebei gescoord door wederom Felix Verhaar die met 3 doelpunten dus de gehele productie in rekening nam en waardoor er een 3-1 eindstand op het scorebord stond. Door deze mooie teamprestatie bleven de 3 punten in Rotterdam en kan TPP zich terug vinden op plek 7 met 22 punten uit 15 wedstrijden. 

Aanstaande vrijdag neemt TPP het op in Roermond tegen de nummer 3 Zvv Amicitia/ Bert Zeegers die 26 punten heeft verzameld na 15 wedstrijden.

Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden tussen de nummer 3 en nummer 7 in speelronde 16 alweer van de Eredivisie Zaalvoetbal. Vanaf 21.00u zal deze live worden uitgezonden via de sociale kanalen van de Eredivisie Zaalvoetbal, dus houd deze in de gaten.