Sponsors

MDV Projectvanhetjaar School Sport Vereniging VO Challenge010 Alleen jij bepaalt wie je bent

Ons veld is groter TPP

< Terug naar Nieuws

Helaas verlies tegen een sterk `t Knooppunt

Geplaatst op 21-01-2018 om 09:45 uur

Om 20.30 uur werd er afgetrapt en TPP kwam in de eerste helft op voorsprong door een goal van Felix Verhaar. Kort daarna kwamen de bezoekers alweer snel met de gelijkmaker door Oulad ben Youssef. Vervolgens zorgt Ismail Ouaddouh met 2 doelpunten voor een 1-3 ruststand na 20 minuten.

In de tweede helft gebeurt er heen en weer voldoende en worden er genoeg kansen gecreëerd. Totdat Thierry Seaw op een gegeven moment met een subtiel stiftje voor een prachtige 2-3 zorgt en daarmee dus de aansluitingstreffer.

Nadat er de laatste minuten met een meevoetballende keeper wordt gespeeld krijgt Felix Verhaar net de bal ongelukkig, waardoor hij de bal niet kon intikken voor de goal en de meevoetballende keeper helaas niet het gewenste resultaat krijgt. Daarna zorgt Mo Attaibi nog door een onderschepping voor de 2-4 en Tevfik Ceyar brengt op het laatst nog de 2-5 eindstand op het scorebord.

TPP ging goed mee, maar heeft helaas niet de 3 punten in eigen huis kunnen houden.

Volgende week zaterdag speelt TPP weer thuis, maar dan voor de kwartfinale van de KNVB beker tegen Hovocubo om 19.30 uur. Laten we TPP steunen voor een plek in de halve finale!

Tot volgende week!