Sponsors

MDV Projectvanhetjaar School Sport Vereniging VO Challenge010 Alleen jij bepaalt wie je bent

Ons veld is groter TPP

< Terug naar Nieuws

Focus op komende periode voor TPP

Geplaatst op 07-11-2017 om 17:07 uur

Na een nederlaag thuis tegen ZVV Amicitia/ Bert Zeegers en een overtuigende overwinning uit in Gouda bij Gzv Watergras staat TPP op een 7e plaats met 7 punten uit 6 wedstrijden.

Daarin wordt er terug gekeken op een thuiswedstrijd waarin er door matig spel van TPP en een goed spelende promovendus uit Noord- Limburg de wedstrijd in een 3-5 nederlaag eindigde. Vervolgens wordt de week erna bij vlagen verzorgd spel gespeeld en met mooi uitgespeelde kansen worden er 3 punten meegenomen bij een 4-10 overwinning in Gouda.

Wanneer we kijken naar de komende periode zien we dat we vrijdag 17 november weer beginnen met een uitwedstrijd bij Hv/Veerhuys dat verrassend 3e staat op de ranglijst en daarna op zaterdag 25 november thuis spelen in het Topsportcentrum Rotterdam tegen ZVV Volendam. Vervolgens staan de wedstrijden thuis tegen Fc Eindhoven (2-12) en uit bij WSV/FSG Academy (9-12) op het programma waarna we afsluiten met Asv Lebo thuis op zaterdag 23 december!

De focus zal er zeker liggen om elke training en wedstrijd het maximale eruit te halen zodat we de eerste seizoenshelft tevreden kunnen afsluiten!