Sponsors

MDV Projectvanhetjaar School Sport Vereniging VO Challenge010 Alleen jij bepaalt wie je bent

Ons veld is groter TPP

< Terug naar Nieuws

TPP Rotterdam speelt gelijk tegen FC Marlene

Geplaatst op 18-09-2017 om 13:25 uur

Afgelopen zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. FC Marlene was hierin de tegenstander.

TPP Rotterdam begon goed aan de wedstrijd en had eigenlijk op een voorsprong moeten komen. Maar na een aantal kansen en het raken van de paal, was het omgekeerde het geval. Nigel Wijdenbosch maakte in de 15de minuut de 0-1 namens FC Marlene. Gelukkig kon Wessel Verhaar, met een uiterste slijding, de 1-1 weer aantekenen. Niet snel daarna kwam TPP Rotterdam op 5 overtredingen, wat betekend dat iedere vrije trap voor FC Marlene  wordt gepromoveerd tot een 10 metertrap. in 1,5 minuut gebeurde dat 3(!) keer! Alvaro pakte daar 2 van en één werd gemist, wat de rust stand op 1-1 hield. In de tweede helft hetzelfde beeld. TPP Rotterdam de betere kansen en FC marlene op bepaalde momenten wat slimmer. Het duurde dan ook tot de 37ste minuut voordat er verandering zou komen in de stand. De teruggekeerde Soufian Charraoui maakt, na onnodig belaverlies van Kossen(FC Marlene), genadeloos de 2-1. Met nog 3 minuten te gaan denk je, uitspelen die wedstrijd en de drie punten in de tas. Dat liep even wat anders, TPP Rotterdam bleef de aanval zoeken en vanuit één van deze aanvallen kon FC Marlene counteren. Thierry Seaw wilde nog ingrijpen en wilde de bal weg "sliden". Hij raakte echter de bal niet goed en de 2-2 stond op het scorebord. Ook de tweede heft verliep onrustig en uiteindelijk kreeg TPP Rotterdam 8 seconden voor tijd een strafschop. Soufian Charraoui wilde deze nemen en zo geschiedde het. Maar in plaats van de matschwinnaar te worden werd hij de zogenaamde "schlemiel". Hij gleed uit bij de strafschop en schopte de bal naast. En zo stond de einduitslag vast. 2-2 het resultaat, een gelijkspel die voelt als een nederlaag. 

Volgende week de uitwedstrijd tegen landskampioen 't Knooppunt en op 7 oktober weer thuis tegen Hovocubo. Dat worden 2 pittige potjes tegen de 2 ploegen die beide hoog staan aangeschreven voor het behalen van de landstitel seizoen '17/'18.

Kom onze ploeg dan ook steunen en naar de overwinningen schreeuwen!