Sponsors

MDV Projectvanhetjaar School Sport Vereniging VO Challenge010 Alleen jij bepaalt wie je bent

Ons veld is groter TPP

< Terug naar Nieuws

TPP wint van zvv Volendam

Geplaatst op 15-02-2016 om 14:41 uur

Na de nederlaag vorige week tegen Groene Ster voor de beker, had TPP Rotterdam iets goed te maken. Het "andere" Oranje uit Volendam kwam op bezoek en op voorhand was het duidelijk dat het geen "makkie" zou worden. TPP Rotterdam verkeerd niet in de beste vorm en de Volendammers weten alle tegenstanders het moeilijk te maken en heeft al de nodige punten gepakt tegen de zogenaamde top ploegen. De Rotterdammers waren dus gewaarschuwd. De ploegen waren in de eerste helft behoorlijk aan elkaar gewaagd. De Noord-Hollanders speelde sterk vanuit hun eigen organisatie en TPP had moeite om het gaatje te vinden in de verdediging van de Volendammers. Het was dan ook Volendam dat door Danny Tol in de 12de minuut op een voorsprong kwam. Gelukkig kon TPP Rotterdam via Felix Verhaar al binnen de minuut de gelijkmaker op het bord zetten. 3 minuten voor de rust kon Lahcen Bouyouzan de 2-1 op het scorebord zetten. Wat ook een juiste afspiegeling van de wedstrijd was, al speelde TPP Rotterdam weer niet zijn beste spel.

In de tweede begon TPP sterk en na 2 minuten schoot Thierry Seaw van afstand raak. Volendam liet zich niet gek maken en Maurice Buys maakte in de 27ste minuut de aansluitingstreffer. Het spel bleef gelijk opgaan al was Volendam wel nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Maar gelukkig was het Wessel Verhaar die in de 33ste minuut de 4-2 kon aantekenen. Volendam ging weer druk zetten op het doel van TPP en door een slordige verdedigingsfout maakte het in de 38ste minuut weer de aansluitingstreffer. het was Danny Tol die met zijn tweede doelpunt de fout afstrafte. Maar niet lang daarna kon lahcen Bouyouzan, ook met zijn 2de treffer, aan alle onzekerheid een eind maken door de 5-3 binnen te schieten. het was misschien allemaal niet fraai, maar de drie punten is dat wat telt. TPP Rotterdam staat door deze uitslag weer alleen op de, op de play offs recht gevende, 4de plaats. Al is de weg naar de play oofs nog lang en met de nodige hobbels.

Volgende week zaterdag spelen de Rotterdammers de lastige uitwedstrijd tegen zvv Eindhoven. Op 27 februari is de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen koploper 't Knooppunt.