Sponsors

MDV Projectvanhetjaar School Sport Vereniging VO Challenge010 Alleen jij bepaalt wie je bent

Ons veld is groter TPP

< Terug naar Nieuws

Mooie overwinning VR1 op ‘ongeluksdag’ vrijdag 13 maart

Geplaatst op 16-03-2015 om 15:50 uur

Na een nederlaag vorige wedstrijd, was het zaak om de drie punten in Nieuwerkerk te houden.

Meer beleving en plezier tonen tijdens het spel was de boodschap in de kleedkamer. Met maarliefst twee nieuwe speelsters werd er gestart aan de warming up.

Verdedigend stond het goed aan het begin van de eerste helft. Het spel werd klein gehouden en er werd goed gecommuniceerd. Kansen werden er gecreëerd. Met vanaf de flanken strakke en zuivere passing was TPP VR1 de bovenliggende partij. Voorin, met Karima voor het eerst op die positie, werd de bal vastgehouden om vervolgens te wachten op aansluiting vanuit achter. Na een mooie aanval met Samantha en Karima, was Rochella degene die het laatste zetje gaf en de 1-0 op het scorebord zette. Net voor rust werd de score verdubbeld door Samantha.

In de rust werden de puntjes op de i gezet en gezorgd dat de scherpte in de ploeg bleef. Er werd gezocht naar meer doelpunten. Met de tegenstander voor hun eigen doel waren de ruimtes klein. Ook in de tweede helft was TPP VR1 het team dat de wedstrijd domineerde. Een aantal kansen van de tegenstander waren niet gevaarlijk genoeg voor een tegendoelpunten.

Siham, de andere debutante in het team van TPP VR1, kon haar eerste optreden verzilveren met een mooi doelpuntje. Na een goed uitgespeelde aanval was het Siham die het laatste zetje kon geven bij de tweede paal. Met een mooie punter en haar tweede doelpunt van de avond was het Rochella die de einduitslag op het scorebord zette, 4-0!

Aankomende maandag staat de volgende wedstrijd op het programma. De uitwedstrijd tegen PERNIS VR2 om 19.00u in Sporthal de Wilgenring te Rotterdam. Zien ze jullie daar?